Hart

Meer luisteren naar je hart en intuïtie

Je wilt meer genieten. Minder moeten. Meer moeiteloos leven. Vanuit onze (online) diensten leer je hoe jij de speelsheid, gezondheid en overvloed in je leven terug vindt. Dit brengt geluk!  Constant gaat het erom hoe we kunnen groeien in vertrouwen, genieten en communiceren.  Met de ander en met jezelf. Van hieruit coachen we jou als persoon in al je facetten, relaties en omstandigheden.  Mensen in hun kracht zetten en meer in lijn laten leven vanuit hun essentie is onze kracht. Hier ligt de specialisatie van Sandra met het door haar, vanuit je geboortedatum ontworpen, Innerlijk Kompas!

Visie

Steeds meer mensen lopen vast door de hoge druk en verwachtingen van henzelf en de maatschappij. Ze voelen druk om altijd wat te moeten doen, leggen de lat hoog en zijn vervreemd geraakt van wie ze werkelijk zijn.

Door goed voor jezelf te zorgen èn daarbij te leren leven vanuit je hart brengt rust en vrijheid. Hoe mooi zou het zijn als je leert simpel en puur te leven vanuit het eenvoudige principe: NEE = NEE & JA = JA.

Klik hier voor meer informatie over Tzolkind, het dochterbedrijf van PUUR met de online cursussen/trainingen/gratis downloads en innerlijk kind spreekuur die teruggaan naar je hart en je pure zelf. Dit heeft Sandra vanuit haar Maya expertise en 10+ jaar ervaring binnen PUUR ontwikkeld.