Hoofd

Hoofd

Ervaring

Door jouw mind en ideeën doe je ervaringen op in je leven. Jouw hoofd zit boordevol gedachten en overtuigingen. Over jezelf, anderen…. bewust en onbewust. Deze gedachten geven je een gevoel en maken dat je op een bepaalde manier handelt. Op deze manier kun je leren, dag in, dag uit.

Geweldloze communicatie

Heb jij ook weleens een probleem met iemand in je omgeving dat steeds weer een onbevredigend gevoel oplevert? Het kan zijn dat je in die situatie teveel geraakt wordt en niet weet hoe je ermee om moet gaan. Elke trigger zegt iets over jezelf. Met geweldloze communicatie leer je vanuit je gevoelens te communiceren, zonder een ander te veroordelen. PUUR biedt je inzichten en een spiegel over hoe je anders kunt omgaan met deze voor jou lastige situatie.

Je binnenwereld

Je kunt een ander niet veranderen. Maar door zelf van binnen te veranderen, verandert je buitenwereld met je mee. Ook jouw leven houdt je een spiegel voor. Je leeft in eenheid met je omgeving. Acceptatie en bewustzijn zijn sleutelwoorden die helpen de verbinding tussen je hoofd en je hart te herstellen. Accepteer dat wat op je pad komt, laat het 100% toe en beweeg erin mee. Vanuit aandachtig leven voorkom je dat je in de valkuil van je ratio stapt. En teveel wilt begrijpen.