Persoonlijke ontwikkeling vanuit ACT & Mindfulness

Training ACT & Mindfulness

Deze training is geschikt voor jou als je het interessant vindt om te weten:

  • Hoe je vanuit meer acceptatie en bereidheid omgaat met lastige gedachten, gevoelens en moeilijkheden op je pad

  • Hoe je verstand en je ervaringen minder belangrijk gemaakt wordt. `Minder in je hoofd, beter in je vel!`

  • Hoe je met een betere basishouding van vertrouwen en meer mindful kunt leven

  • Hoe je meer zicht krijgt op wie je werkelijk bent, wat belangrijk voor je is en wat je nog wilt bereiken in je leven (en hoe daar naar op weg te gaan)

  • Hoe je fysieke problemen beter kan zien als uitdagingen waar wellicht meer verbetering in kan komen dan gedacht.

  • Hoe je beter in het `nu` kunt blijven en meer kan genieten

  • Effectiever kunt communiceren en dichter bij jezelf blijft

 

Mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy (ACT) zijn twee belangrijke onderdelen van deze training in persoonlijke ontwikkeling. ACT is een vorm van gedragstherapie, praktisch en waardengericht. Met ACT richt je jouw aandacht op wat je echt belangrijk vindt. De focus van ACT ligt op het vergroten van de psychologische flexibiliteit. De praktische oefeningen en metaforen kun je direct inzetten in je werk en leven. Door mindfulness leer je beter te focussen en je aandacht beter in het nu te houden. Mindfulness en ACT zorgen zo voor een lichte, speelse levenshouding met acceptatie van de realiteit van alledag.

 

Doelgroep
Deze groepstraining van 8 avonden is geschikt voor iedereen die benieuwd is naar hoe je meer uit je hoofd kunt komen en leert handelen vanuit meer vertrouwen en jouw waarden. En daarvoor gebruik wil leren maken van eenvoudige en effectieve tools waar je in je dagelijks leven mee wilt oefenen. Omdat vertrouwen belangrijk is doen we dat in een kleine groep van 4 a 5 personen. Elke bijeenkomst vindt ’s avonds plaats en is verbonden aan een werkboek. Het is belangrijk om naast deze avonden ook in je dagelijks leven tijd vrij te maken en oefeningen te doen.

 

Investering
Je inverstering als particulier voor deze training is 320 euro. Voor bedrijven is dit exclusief BTW. Als loopbaancoaching is dit boven een vaste drempel aftrekbaar. ZZP`ers kunnen dit opvoeren als kosten onder loopbaancoaching. Daarbij ligt de beoordeling onder verantwoordelijkheid van de Belastingdienst.

 

Waar
Praktijk Puur Therapie & Coaching, Nijverdal

 

Wanneer
Om de drie weken (uitzondering voorjaarsvakantie) op dinsdagavond. Data: 25-02, 17-03, 07-04, 28-04, 19-05, 09-06, 30-06 en 21-07. Van 19.15 tot 20,45 uur. Kun je niet op dit tijdstip maar wil je wel graag deelnemen neem dan ook contact op.

 

Aanmelden of interesse?
Bel Hans op 0624702587 of mail naar info@puurtherapie.nl