Coaching en therapie

Coaching en therapie

De kern van onze aanpak is dat we je willen inspireren om jezelf de moeite waard te vinden om een voornamelijk mooi leven te hebben. Door ‘out of the box’ te kijken en te handelen, ontstaan verrassende en nieuwe resultaten. We kijken naar je valkuilen/overtuigingen en je communicatiepatroon. Zit je lekker in je vel of kan je noch beter luisteren naar je lichaam? Aan de hand daarvan kijken we hoe we de sessies vorm gaan geven; dit kan zijn met innerlijk kind werk, systemisch werk, cognitieve gedragstherapie, EMDR, Hypnotherapie, NLP, mindfulness  e.a.  Elk mens is uniek en van daaruit kijken we wat nodig is. Het mooie is dat we veel technieken kunnen combineren. Daarbij kijken we  per definitie systemisch (hoe verhoudt je je tot je omgeving en hoe verhoudt deze zich tot jou).  We hebben inmiddels vaak ervaren dat  fysieke problemen die als onherstelbaar worden geacht, meer konden helen dan gedacht. 

Naar de kern

Vroegtijdig problemen aanpakken voorkomt grotere problemen op latere leeftijd. PUUR biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen om te worden zoals je bedoeld bent: een stralend, PUUR en zelfbewust mens.

Therapie en Coaching bij Puur is een geschikte vorm van begeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen die op een persoonlijke manier wil werken aan hun persoonlijke ontwikkeling & groei. Dit vanuit het totale plaatje: hoofd, hart, lichaam en ziel en is een investering in jezelf. Het leidt naar je kern en de oorsprong van alles. Iets mooiers kun je jezelf niet wensen!

Coach- en therapievraagstukken

Enkele voorbeelden zijn:
• Ik wil balans in mijn leven.
• Ik wil meer blij zijn en minder angstig/boos of verdrietig.
• Ik ervaar stress en wil meer relaxed leven.
• Ik heb fysieke of ziekteklachten en wil daar beter mee om kunnen gaan of vanaf (ook met
somatisch onverklaarbare klachten, solk, hebben we goede ervaringen).
• Ik weet niet meer wat ik wil in mijn werk.
• Ik wil assertiever in het leven staan.
• Ik wil effectiever leren communiceren.
• Ik wil van mijn verslaving af (eten, roken, dwang etc)
• Ik wil minder snel boos worden.
• Ik wil leren vertrouwen op mijn gevoel.
• Ik wil meer mindfull leven en de kracht van meditatie meer ervaren, etc.

Jij staat centraal

Hans of Sandra fungeren als spiegel, begeleider en inspirator. Jij kiest door wie jij begeleid wil worden. Ze ondersteunen je door aan te sluiten op jouw belevingswereld. Door middel van gesprek, NLP, mindfulness, hypnotherapie, systemisch werk, ik-kompas, regressietherapie, therapiehond, InnerChild, EMDR, spel, creatieve of fysieke oefeningen en bv. geweldloze communicatie, begeleiden ze tot persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt je valkuil en wat jij met jouw talenten en mogelijkheden kunt doen om hiermee in evenwicht te komen. Ze bieden nieuwe inzichten en kunnen goed luisteren. Door de afstemming en vragen die gesteld worden, ontstaat er afstand tot je probleem en kom je vanuit jezelf tot oplossingen.  Na de intake wordt een behandelplan opgesteld en wordt een schatting gegeven van het aantal sessies die we nodig zijn en welke technieken we voornamelijk denken in te zetten.

Het is ook mogelijk om voor een combi-pakket te kiezen. Hierbij biedt Hans 5 therapiesessies en Sandra 1 coachsessie zingeving vanuit je ik-kompas.

Vernieuwend

Vanuit oordeelloosheid en gelijkwaardigheid word je uitgedaagd om oude patronen los te laten en een nieuwe koers te varen in je leven. Om vanuit verbinding met je hart te leven. Dit brengt vreugde, passie, overgave en balans!

‘Je kunt een ander niet veranderen, de enige verandering die mogelijk is, is die in jezelf’.

Vragen?

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je een vraag. Je kunt mailen op info@puurtherapie.nl of bellen met 0548 850993 of 06-24702587 (Hans), 06-42639632 (Sandra)