Lezing Gezinsgeluk

Je wilt op een natuurlijke manier bijdragen aan gezinsgeluk. Je wilt je kind vanuit verbinding met jezelf bekrachtigen. Je wilt vanuit gelijkwaardigheid met je kind omgaan, terwijl er toch gezonde grenzen en kaders zijn. Je gelooft dat alles mogelijk is wanneer onvoorwaardelijke liefde de basis is.

In deze interactieve lezing maak je kennis met de principes van Servant Leadership (Dienend Leiderschap) die zijn toegesneden op de opvoeding. Het is onze missie dat kinderen puur als zichzelf opgroeien. Veel ouders zoeken vaak naar hulp, oplossingen of geluk buiten zichzelf. Na deze workshop herinner je je weer dat je over een schat aan wijsheid beschikt. Puur in jezelf. Leven vanuit deze schat brengt gezinsgeluk.

Hans en Sandra, beide ervaren coach, therapeut en leerkracht, onthullen een nieuwe manier van ‘zijn en doen’ met kinderen. Ze beginnen met een korte presentatie over de zienswijze die bij  Gezinsgeluk hoort. Naast hun werkervaring putten ze hierbij ook uit hun eigen gezin waarin ze ouders zijn van twee puberzonen. In een systemische oefening kijken we naar het belang van je eigen plek innemen en hoe dit doorwerkt binnen je gezin. Alles ontstaat vanuit jezelf, alleen gaat dit vaak onbewust. Deze lezing gaat dieper. We inspireren om het geluk in jezelf te vinden en van daaruit stuurman van je leven te worden. Als vanzelf zullen je kinderen de kunst van je afkijken. Vanuit vertrouwen in hun eigen talent gaan zij hun plek in de maatschappij vinden. Onze kinderen vragen om bewuste, positieve rolmodellen. Ze vragen om jou!

Wanneer

Zaterdag 23 maart 15-17 uur. Vanaf 14.45 uur ben je van harte welkom en staat de koffie en thee klaar.

Zaterdag 15 juni geven we deze lezing om 11 uur bij de Ouders Natuurlijk Beurs in Arnhem.

Kosten

20 euro (ouders)

25 euro (professionals)

Waar

Beethovenlaan 226, 7442 HH in Nijverdal

Opgeven

Mail naar info@puurtherapie.nl

Wij vinden het ook leuk om naar jouw locatie, school, instelling of organisatie te komen. Vraag naar de mogelijkheden.