Volwassenen

Volwassenen

Het gaat er in het leven om dat je jezelf accepteert. Met al je mooie en minder mooie kanten. Hiervoor is het nodig dat je oude patronen loslaat en gedrag en gedachten die niet meer helpen vervangt voor nieuwe overtuigingen en gedragingen. Soms dwingt een ingrijpende gebeurtenis je tot het opmaken van de balans of het maken van nieuwe keuzes. Soms ervaar je gewoon dat je niet helemaal gelukkig bent met het leven of met jezelf en dat het anders kan.  Dat het leven uit meer vreugde kan bestaan daarvan zijn we bij Puur overtuigd,  naar ons idee is dat zelfs ieders bedoeling!  Vind je het jezelf waard om (meer) Puur en  in meer harmonie met jezelf en je omgeving te leven? en dat ook nog eens met een gezonde basis van vertrouwen zodat je vooral blij kunt zijn met je leven?  Dan nodigen we je graag uit voor een intake.  Ook in relatietherapie zijn we ervaren en gaan graag de uitdaging aan om hierin samen te ontdekken wat anders en beter kan. 

Waarom?

Het mooiste dat je kunt worden is jezelf. Je bereikt jouw puurheid, jouw kern, door meer je eigen kracht te ontwikkelen en meer los te komen van aangeleerde patronen. Hierdoor krijg je meer energie, kun je beter je grenzen aangeven, voel je meer zelfvertrouwen of neem je vanuit meer innerlijke rust je eigen plek in. Er is moed voor nodig om alles te accepteren wat er is.  Ook de moeilijke dingen in het leven ervaar je om te groeien. Anders kijken naar jezelf, het grotere geheel, moeilijkheden in de omgang, communicatie, het leven, ziekte en stoornissen is naar ons idee een uitdaging van deze tijd en het grotere geheel.

Welke ‘overleefstand’ herken jij in jezelf?

  • Ten eerste: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!!
  • Je voelt je gedeprimeerd, eenzaam, gefrustreerd, gestrest of oververmoeid;
  • Je hebt last van hoofdpijn, buikpijn, benauwdheid of andere fysieke klachten;
  • Je ervaart hoogtevrees, faalangst, onzekerheid of concentratieproblemen;
  • Je wordt té snel boos, je moet vaak huilen of je kropt juist al je emoties op;
  • Je loopt vast op je werk of in relaties met andere mensen;
  • Je hebt een groot verlies geleden en het lukt je nog niet om dat een plek te geven;
  • Er komen steeds beelden en geluiden van een traumatische ervaring naar boven;
  • Je merkt binnen je gezin dat het niet op rolletjes loopt en verlangt naar meer harmonie.

Hoe?

Bij PUUR kies je voor Hans of Sandra. Hans biedt Psychodynamische Therapie en coaching. Hierbij is aandacht voor je hoofd (je gedachten), je hart (je gevoelens en wat je het liefste wilt) en je lichaam (hoe je iets beleeft) zodat er weer een positieve verbinding ontstaat. Dieper leren vertrouwen dat je een mooi leven waard bent staat daarin centraal. Sandra biedt InnerChild therapie, mindfulness en coaching. Vanuit jouw ik-kompas krijg je inzicht in je oorspronkelijke zelf en wat jij nodig hebt als oplossingen om conditioneringen los te laten zodat je in je kracht kunt komen.

Gestart wordt met een kennismaking, die (leert de ervaring) we vaak direct combineren met een intakegesprek. Daarna volgen een aantal individuele (of relatie)sessies. Hierbij valt te denken aan hypnotherapie, InnerChild, systemisch werk (familie-opstelling), EMDR, NLP, Mindfulness e.a. We sluiten af met een evaluatiegesprek. Elk traject is maatwerk. Jij staat met jouw doel centraal. Vaak heb je met 5 sessies al zichtbaar resultaat in de vorm van meer plezier, rust en/of zelfacceptatie in je dagelijks leven.

De mogelijkheid bestaat ook dat je via Skype consulten ontvangt of dat Hans vanuit de PGB werkt. PUUR wordt (deels) vergoed door de zorgverzekeraars bij een aanvullende verzekering.

Vragen?

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je gewoon een vraag. Je kunt mailen op info@puurtherapie.nl of bellen met 0548 850993 of 06-24702587 (Hans), 06-42639632 (Sandra)

Kijk onder het kopje nieuws voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn bij onze begeleiding.