Oertraining intuïtieve ontwikkeling

JE WILT JE INTUÏTIE ONTWIKKELEN?       

Samen maken we van 2022 een sprankelend hoopvol nieuw begin!! Nieuwsgierig en ben je erbij?

Dan is deze Oertraining vast iets voor jou!                 

The only real valueable thing is intuition…………………………………………..Albert Einstein

Deze oertraining helpt je in je kracht, vertrouwen en lekker in je vel te komen.  Terug naar Oerverbinding zeg maar….  Mocht je vragen hebben, bel of mail gerust

Deze oertraining is een cadeau is voor jezelf om van te genieten. Met de andere deelnemers een tijd op pad gaan om met en van elkaar te leren én te genieten. Dit omdat we geloven dat vanuit vertrouwen en meer eenheid de toekomst mooier kan worden!

Deze training is een combinatie van effectieve communicatie-, mindfulness/meditatie- en compassietraining. We gaan kijken naar en oefenen met meditatie, mindfulness, lichaamswerk, systemisch werk, compassie en communicatie en laten ons verrassen waar intuïtieve ingevingen ons brengen of verrijken. Dit alles zodat we komen tot meer geluk en in optimale balans met het volwassen deel en het kinddeel in onszelf! 

In alles gaat het daarbij om het omarmen van dit moment, in plaats van steeds weer strijd te leveren met dat wat je op dit moment ervaart. Zonder mildheid, een liefdevol niet-oordelen, kunnen wij mensen en dus ook jij, niet tot volle bloei komen. In deze training gaan we dan ook gericht deze kwaliteiten van het hart, mede ontwikkelen.

Hoe meer we vanuit vertrouwen leven en in het nu zijn, hoe dichter we bij onsZelf en hart en intuitieve vermogens zijn.

In notendop het doel waar we naar toe willen bewegen: onze oerkracht. Om met John Lennon te kunnen zeggen:

Vrede is niet iets dat je wenst. Vrede is iets dat je geeft, voor werkt, maakt en bent.

Inhoud

De cursus zal bestaan uit 8 dagdelen met een groep van max 6 deelnemers op vrijdag van 9 tot 12 uur. Inloop vanaf 8.50 zodat we om 9 uur kunnen starten. Als basislocatie maken we gebruik van onze praktijkruimte Puur. Hier gaan we ervoor om in dieper in verbinding te komen met onze eigen oerkracht en zijn, en in verbinding met elkaar.

Zoals gezegd combineren we de inhoud van verschillende trainingen en ervaringen vanuit praktijk Puur zodat het een gedegen èn gevarieerde training is. We putten uit Effectieve Communicatie, Mindfulness en Meditatie,  ACT (Acceptance en Commitment Therapy), Systemisch werk (groepsdynamiek, familiesystemen) Hypnotherapie (kracht van Hypnothisch taalgebruik) en Lichaamswerk waaronder spelen, verbinden en ademen, is tevens een belangrijk onderdeel.

Wat betreft thema` s kun je denken aan:

 • authenticiteit
 • overtuigingen en assertiviteit
 • persoonlijk en collectief bewustzijn
 • grenzen en omgaan met weerstand, grensoverschrijdend gedrag
 • feedback geven en ontvangen, erkennen, ruis
 • waarnemen, interpretatie (en het verschil), luisteren, vragen, samenvatten, (soorten) vragen,
 • lichaamsgebruik, effectief beinvloeden en inspireren
 • overtuigingen, multitasken (of niet) rust, ontspanning/mindfulness, angst/vertrouwen
 • het kind in jezelf en mogelijk intuïtief talent
 • mindfulness, meditatie, focus, vertrouwen, vertragen
 • de taal van het lichaam, belang van goede ademhaling
 • ownership

 

De kosten van dit traject zijn 580 euro particulier tarief en zakelijk 680 euro (excl btw). Een deel van dit geld zal ten goede komen aan een jongerengroep of begeleiding van jongeren die gewone hulp moeilijk kunnen betalen. En waarvoor t zeer ongezond is op de wachtlijsten van de GGZ te blijven.  Dit zijn 8 dagdelen op vrijdagochtend in 2022.  De data zijn: 14 januari, 4 februari, 4 maart, 1 april, 29 april, 20 mei, 10 juni en 8 juli. Op 1 april gaan we in deze training als extra de hele ochtend aan het werk met Ademwerk. Annette Weers, een autoriteit op dit gebied, komt een dagdeel langs.

`Meet me niet naar mijn succes, meet me naar het aantal keren dat ik gevallen ben en weer ben opgestaan`  Nelson Mandela

Vertrouwen en oefenen

We zullen in de cursus praten, kijken en luisteren maar we zullen vooral ook veel oefenen. Veiligheid en vertrouwen is daarin een oerkernwaarde, naast ontspanning en humor.

We werken samen in een groep mensen, ieder met zijn of haar eigen geschiedenis. We gaan ervan uit dat je alle persoonlijke informatie en namen vertrouwelijk behandelt. Door je deelname aan deze training ga ik er in elk geval vanuit dat je akkoord gaat met deze voorwaarde. Wanneer je ervaart dat je iets om welke reden dan ook niet wilt, geef dat graag aan.

Het succes van de training staat of valt met je bereidheid om ook tussen de bijeenkomsten door te oefenen en zaken in praktijk te brengen. Een goede balans van mildheid en strengheid, om oude patronen te weerleggen, is tevens belangrijk. Maak van de dingen die je leert daarentegen weer geen prestatie-ding. Het gaat meer om oefenen net als beweging om je lichaam fit te houden. Wel mag je voor jezelf natuurlijk doelen stellen.  Ook hier gaat het weer om jouw balans: ontspanning versus uitdaging.

`Attention pays attention to al lot things

But when attention pays attention to attention,

Then there is a stilness, and that stilness

Introduces you to your Self`