JIK training (Je Innerlijk Kompas)

‘Leer te zijn met wat er is’

Wil jij ook leren ZIJN met kleine of grote dingen die je dwarszitten, ongemak, pijn, somberheid of spanning? Wil jij ook stoppen met worstelen en proberen je problemen ‘op te lossen’?

De JIK-training gaat over het stoppen met strijden tegen de pijn. Pijn hoort namelijk bij het leven. Nare ervaringen horen bij ons als mens. We zullen nooit zonder pijn of klachten zijn in deze wereld. Deze training gaat over het loslaten van het verzet tegen pijn, over het verbinden met je innerlijk kompas en leiderschap over je leven nemen.

JIK combineert de wijsheid van de Maya’s met ACT (Acceptance and Commitment Therapie), mindfulness, metaforen en ervaringsoefeningen vanuit de NLP. Samen met de eigentijdse principes van Servant Leadership (Dienend Leiderschap) leer je onderscheiden waar je wel invloed op hebt èn waar je geen invloed op hebt in je leven.

Vanuit jouw persoonlijk Innerlijk Kompas dat vanuit je omgerekende geboortedatum en de Mayakalender is geschreven, wordt aandacht besteed aan wie jij ten diepste bent en welke waardes bij jou horen. Je ontdekt de bouwstenen van waaruit jij stuurman van je eigen leven wordt.

Wat leer je in deze training?

  • De bril van waaruit jij naar je ervaringen kijkt.
  • Hoe jij oud en niet-helpende overtuigingen en gedrag loslaat.
  • Hoe jij vanuit verbinding met je innerlijk kompas de toekomst aantrekt die bij jou past.
  • Denken en kijken vanuit een nieuw en breed perspectief waardoor je ervaringen op een andere manier beleefd.
  • Het belang van het ontwikkelen van zelfliefde.
  • Welke waardes en bouwstenen bij jou horen.

Doelgroep
Deze groepstraining van 8 avonden is geschikt voor volwassenen die benieuwd zijn naar hoe je uit je hoofd kunt komen en leert handelen vanuit je eigen waarden. En daarvoor gebruik willen leren maken van eenvoudige en effectieve tools waar je in je dagelijks leven mee wilt oefenen.

Investering
De kosten voor deze training zijn € 320,- incl. BTW

Praktisch

De training vindt één keer in de 2 weken op donderdagavond plaats in de praktijk van Puur Therapie en Coaching aan de Beethovenlaan 226, 7442HH in Nijverdal. Daarnaast maak je in je dagelijks leven tijd vrij voor zelfreflectie, opdrachten en oefeningen. Je kunt je aanmelden door te bellen met Sandra Bolte: 06-42639632 of te mailen naar info@puurtherapie.nl

Data: 12 en 19 maart, 2, 16 april, 7 en 28 mei, 11 en 25 juni: 19.30-21.30 uur