Kinderen & Jongeren

Kinderen & Jongeren

Ben je tussen de 0 en 21 jaar, dan ben je van harte welkom bij PUUR. Puur jezelf zijn en dichtbij jezelf staan is een hele kunst in het leven en niet altijd makkelijk. We maken je graag meer bewust van je kwaliteiten en mogelijkheden en hoe je die kunt gebruiken.

Voor ouders (en wellicht jij) is het goed om te weten dat de ruime achtergrond van Hans en Sandra in het onderwijs vanuit de zorgkant als een verrijking wordt ervaren in de begeleiding.  Voor meer info zie onder het kopje Hans en Sandra.

Hoe eerder hoe beter

Steviger je toekomst in! Wanneer je op school en in je opvoeding de juiste basis krijgt, kun je als volwassene helemaal opbloeien en je eigen pad gaan. In kracht, liefde, gezondheid en vol energie. Vroegtijdige coaching en hulpverlening voorkomt problemen op latere leeftijd.

De grote vraag is vaak hoe doe je dat dicht bij jezelf blijven, vol vertrouwen blijven, gezond je grenzen aangeven, gezond omgaan met je emoties en gezond je weg vinden in alle belangen van anderen op je pad? We kijken naar jou als totaliteit. Je bent namelijk veel meer dan je op school leert! Door middel van Rots en Water oefeningen, creatieve therapie, EMDR, geleide visualisatie, NLP, geweldloze communicatie, ik-kompas en oplossingsgericht gesprek kijken we hoe we je kracht naar boven kunnen halen. We onderzoeken samen jouw talenten en hulpbronnen zodat jij opgroeit en opbloeit in wat jij nodig hebt. Het is geschikt voor kinderen en jongeren van 4 tot 21 jaar die even een extra steuntje in de rug nodig hebben

Maatwerk

Zolang je thuis woont, spelen je ouders een grote rol in je leven. Soms worden zij, naast de begeleiding die jij krijgt, ook uitgenodigd om te komen. Af en toe komt het voor dat we samen in gesprek met je school gaan. Hoe we werken is elke keer anders. Vaststaat is het begin met een kennismaking/intake. Evt maken we gebruik van Liv, onze therapiehond.

Doel

Makkelijker je eigen keuzes maken en vanuit meer zelfvertrouwen leven, zijn bijvoorbeeld doelen waar we aan werken. Soms is het nodig om nare ervaringen uit het verleden een plek te geven en om meer te leven vanuit het NU. Je ontdekt hoe je zelf de touwtjes van je leven in handen kunt nemen. Ook jij verdiend een toekomst waarin je stralend en vol zelfvertrouwen op pad gaat! Beide hebben we ervaringen met Rots en Watertrainingen en Sociale vaardigheidstrainingen aan kinderen en jongeren.

Vragen?

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je gewoon een vraag. Je kunt Hans of Sandra mailen op info@puurtherapie.nl of bel met 0548 850 993, 06 24 70 25 87 (Hans) of 06-42639632 (Sandra)

Voor verdere info kijk op de algemene voorwaarden die van toepassing zijn binnen onze begeleiding.