Licht en frequentie therapie (aanvullend)

We bieden vanaf 2021, als evt extra ondersteuning, lichttherapie en frequentietherapie.  Als eerste lichttherapie:

Dit gaat mbv de Auragen, een biofotonisch apparaat dat de essentiële ontbrekende voedingsstof levert die onze mitochondriën (‘energiecentrales’ in de cel) nodig hebben om optimaal te funcioneren: bioactief licht. Dit fluorescerende licht stimuleert: celherstel, vermindert je stressniveau, verjongt en verbetert je huid en vernieuwt je lichaam. Daarnaast werkt het nauurlijk extra verdiepend om ook naar je patronen en overtuigingen te kijken.  

Je hebt de keuze uit 3 programma’s:

 1. Vernieuw: Rood licht dat zorgt voor een maximale energievernieuwing, vermindering van vermoeidheid en verjonging.
 2. Kalmte: Blauw licht dat kalmerend en helend werkt, de stemming verbetert en je dieper laat slapen.
 3. Verlichting: Nabij-infrarood licht verlichting van lichamelijke, stress, training-en sportgerelateerde pijn (spierpijn etc.) brengt. Het zorgt daarnaast ook voor een energieboost en werkt door tot in je botten.

Daarnaast kunnen aanvullende hersengolven toegevoegd worden met/of zonder muziek. In dit filmpje geeft Joe Dispenza uitleg over de verschillende hersengolven die er zijn:

Gamma Hersengolven zorgen voor meer mentale focus, verbetering van de hersenfuncties, concentratie en verbetering van de cognitieve functies.

Theta Hersengolven ontstressen, geven rust en ontspanning en brengen je in een meditatieve staat.

Lichttherapie duurt een half uur en kan zowel in combi als los gedaan worden. Je hebt het beste resultaat als je dit gedurende 8 weken, 3x per week doet. De prijs hiervoor is 20 euro per keer (zonder aanvullende coaching). Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Ten tweede: frequentietherapie als extra ondersteuning bij therapie of coaching:

Revolutionair: Het Vermogen Om De Cellulaire Spanning Te Verhogen Ligt Nu In Jouw Handen!

Ontdek hoe Kwantum Wetenschap Ongelooflijke Mogelijkheden Naar Jou En Je Kind Toe Brengt!

Ben jij er klaar voor om de gezondheid in je gezin een boost te geven? Healy is een persoonlijk, draagbaar apparaatje dat Quantum Fysica gebruikt om je bio-energetische frequenties te analyseren en in balans te brengen. Het werkt op o.a.:

 • energielevel
 • ontspannen
 • pijn
 • mentale balans
 • fitness
 • geheugen en concentratie
 • acné/een gezonde en jonge huid
 • meridianen
 • organen
 • slapen en
 • chakra’s

Je kunt het onafhankelijk van hulpverleners in je eigen woonkamer gebruiken.

Klinkt als magie 🧙– en dat zouden we ook graag willen zeggen – maar het is gewoon wetenschappelijk bewezen. Het is de nieuwste ontdekking in de Quantum Technologie en al in meer dan 45 landen verkrijgbaar.

Deze vooruitstrevende wetenschap en in Duitsland gebouwde technologie is medisch erkend voor migraine, fybromyalgie, skeletpijn en als ondersteuning bij angst en depressieklachten. Het is ontwikkeld door Marcus Schmieke in samenwerking met artsen en therapeuten uit zowel de conventionele als holistische hulpverlening. Het is de volgende revolutie op het gebied van welzijn omdat het ook niet-medische toepassingen heeft die geïndividualiseerde frequenties gebruikt om je lichaam en geest in balans te brengen en stress te verlichten💫

Klik hier om er meer over te lezen!

Klik hier voor een Gratis Aura Analyse die Sandra op donderdag mbv internationale team geeft!