Licht en frequentie-therapie

We bieden vanaf 2021 licht- en frequentietherapie met de Healy en het licht van de Auragen, een biofotonisch apparaat dat de essentiële ontbrekende voedingsstof levert die onze mitochondriën (‘energiecentrales’ in de cel) nodig hebben om optimaal te funcioneren: bioactief licht. Dit fluorescerende licht stimuleert: celherstel, vermindert je stressniveau, verjongt en verbetert je huid en vernieuwt je lichaam.  Soms is het nodig om ook naar patronen en overtuigingen te kijken.  

Je hebt de keuze uit 3 programma’s:

  1. Vernieuw: Rood licht dat zorgt voor een maximale energievernieuwing en vermindering van vermoeidheid.
  2. Kalmte: Blauw licht dat kalmerend werkt, de stemming verbetert en je dieper laat slapen.
  3. Verlichting: Nabij-infrarood licht verlichting van lichamelijke, stress, training-en sportgerelateerde pijn (spierpijn etc.) brengt. Het zorgt daarna ook voor een energieboost.

Daarnaast kunnen aanvullende hersengolven toegevoegd worden met/of zonder muziek. In dit filmpje geeft Joe Dispenza uitleg over de verschillende hersengolven die er zijn:

-Gamma Hersengolven zorgen voor meer mentale focus, verbetering van de hersenfuncties, concentratie en verbetering van de cognitieve functies.

-Theta Hersengolven ontstressen, geven rust en ontspanning en brengen je in een meditatieve staat. 

Een ander bioresonantie apparaatje dat we gebruiken is de Healy. Met behulp van de Healy verhoog je je frequentie, vernieuw je je cellen en boost je jouw gezondheid. Het is de kwantumsensor in de Healy die balancerend werkt zodat jij en/of je kind meer lekker in je vel komt te zitten. In dit apparaatje komen wetenschap, natuur en spiritualiteit samen. De Healy omvat 144.000 verschillende frequenties die je tot je kunt nemen mbv polsbandjes vanuit programma’s als:

-Je goed voelen

-Chakra’s

-Slaap in balans

-Migraine

-Lever

Klik op deze link healy-programma-omschrijvingen-met-pakketten-1 voor het overzicht van alle programma’s die de Healy aanbiedt.

Daarnaast kun je met de Resonance editie via een aura-analyse het onzichtbare zichtbaar maken en behandelen in je energieveld. Pijn en blokkades verminderen en er komt meer ruimte voor licht. Magie… samen sterk en gezond door deze bijzondere overgangstijd waarin we zitten. 

Neem voor meer informatie contact op met Sandra 06-42639632 of mail naar info@puurtherapie.nl. Lees voor meer informatie de flyer.

TIP: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.