Opstellingen-avond gezinsgeluk

Opstellingen-avond gezinsgeluk

Heerlijk! Woensdagavond 1 februari werken Hans en ik samen aan deze avond gezinsgeluk.

Tijdens deze avond helpt het opstellingswerk je om ordeningen, structuren en dynamieken binnen je gezin en familie te beter te begrijpen.  Het opstellingswerk biedt een goede mogelijkheid om de structuren in de familie open te leggen, nood, leed of schuld van de voorouders aan het licht te brengen en deze te erkennen en/of te eren.  Hierdoor ontstaan ruimte, liefde en nieuwe mogelijkheden. Deelnemers hebben de mogelijkheid om hun eigen familie op te stellen maar ook om als representant of observator mee te doen.

Lees hier meer over een familieopstelling.

Heb je een vraag met betrekking tot je gezinssituatie waarin je door middel van een opstelling meer helderheid wilt krijgen, dan ben je van harte welkom.  Ben je gewoon nieuwsgierig en zou je wel als representant willen werken, ook dan van harte welkom!

Ook is er deze avond gelegenheid om vragen te stellen en/of met onze praktijk en zienswijze kennis te maken.

Het mooie van opstellingen is: als je komt,  neem je altijd nieuwe inzichten mee, ook al heb je zelf geen vraag ingebracht!

Tijd: 19.30-21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is de inloop en staat de koffie of thee voor je klaar.

Investering: 10 euro

Waar: Beethovenlaan 226 in Nijverdal (tot een groepsgrootte van max. 5 personen, anders wijken we uit naar een grotere ruimte)

Opgeven: info@puurtherapie.nl

Hartelijke groet, Hans en Sandra Bolte