De beste versie van jezelf als ondernemer 2

Als ondernemer wilt u graag zelfvertrouwen hebben, gezond grenzen kunnen stellen, een goede balans kunnen houden tussen privé en werk. Werken met plezier is daarbij belangrijk naast een gezonde boterham. Dat is voor ieder weggelegd die zijn droom durft te leven. Sterker worden in dat vertrouwen en de vaardigheden die daarbij horen, daar gaat het om in dit traject! De ervaring die ik meeneem vanuit de diversiteit van mijn praktijk, wordt als voordeel gezien door de ondernemers en werknemers die ik heb mogen begeleiden. In de ondersteuning voor deze doelgroep is het bovendien een pré dat ik naast een Heao diploma heb en me zakelijk goed onderlegd kan noemen.

• Nelson Mandela: ‘Oordeel me niet naar mijn succes, maar naar het aantal keer ik ben gevallen en opnieuw ben opgestaan.`
In een serie van 9 sessies leert u beter om te gaan met weerstand, het belang van erkenning en goed te communiceren vanuit geweldloze communicatie. Bovendien staan we stil bij uw strategisch denken en handelen. Wat zijn jouw waarden op persoonlijk én financieel vlak en hoe geef je die vorm in je leven? Welke doelen stel je, op korte en lange termijn, en hoe geef je dat vervolgens een aanpak die werkt? Voor jezelf én voor je onderneming. Hoe zorg je voor zichtbaarheid, passende marketing en een optimale klantenwerving? Bovendien is het nodig om (van daaruit) optimaal om te gaan met drie partijen:

• Dit is natuurlijk uw onderneming. Waar liggen kansen? Wat krijgt weke aandacht? Hoe gaat u om met bedreigingen? Zijn verwachtingen eenduidig en helder? Wat doet u in geval van problemen? Bovendien komen de vragen die hierboven genoemd zijn aan de orde.

• Dit bent u daarnaast natuurlijk zelf, wat is voor u belangrijk, welke leven wilt u leven, welke kwaliteiten/passies heeft u en hoe zet u die in? Wat heeft u nodig om lekker in uw vel te zitten, hoeveel vrije tijd en waaraan besteed en met wie? Welke zaken kunt u beter uitbesteden? Mindfulness training om ook uw hoofd voldoende leeg te maken en uw intuïtief vermogen meer te ontwikkelen, is vaak een onontbeerlijk onderdeel in de tijd van tegenwoordig. Vandaar ook een wezenlijk aandachtspunt in dit traject.

• De laatste partij, en zeker niet minder belangrijk, is uw gezin; vragen die aanbod komen zijn: hoe houdt u de balans tussen privé en werk? Hoe stemt u af met uw gezin? Wat zijn verwachtingen en wensen? Zijn er spanningsvelden en hoe wordt daarmee omgegaan? Hoe zorgt u voor een gezonde inkomsten en uitgavenstroom?

In het veld van al deze doelen, wensen, financiële belangen, klanten, zakenpartners, evt werknemers in je kracht blijven is topsport. Dat je daarin open staat voor coaching en dit waard bent, blijkt vaak een investering die meer dan de moeite waard is.
Groeien in vertrouwen en talenten ontwikkelen is alles waar het dan om draait. Hierin laten we ons wederom inspireren door Nelson Mandela:
Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt.

Bovendien krijgt u een eigen Ik-kompas met een sessie, waarin we ingaan op uw kernkwaliteit, valkuil, levensthema en doel vanuit de Tzolkin (kalender van de Maya`s).
De kosten van dit traject bedragen in totaal 950 euro incl BTW.
Dit zijn 9 sessies van 82,50 euro excl BTW, 100 euro incl BTW
1 maal een Innerlijk-kompas, een specifiek boekwerk voor u met uw kernkwaliteit, valkuil, levensthema en doel. Dit is incl btw 50 euro.

Belangstelling? Neem contact op met info@puurtherapie.nl

Klik hier voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn.