Sandra Bolte-Schutte

Sandra Bolte-Schutte

Hoi, ik ben Sandra en heb een passie voor kinderen en alles wat bijdraagt aan groei in bewustzijn, vrijheid en harmonie. Vanuit mijn werk als leerkracht in het Speciaal Onderwijs én ervaring als moeder van inmiddels 2 puberzonen, heb ik de puurheid en wijsheid van kinderen ontdekt.

Als Kinder-en Jeugdtherapeut en coach ben ik in 2013 onze praktijk Puur Therapie en Coaching gestart. Ik ben supertrots dat ik, inmiddels samen met mijn partner Hans, nog altijd kinderen en volwassenen begeleid bij het opheffen van blokkades en het ontdekken van hun potentieel en talenten.

Ik houd van no-nonsens spiritualiteit en ben geboeid door de oude traditie van de Maya’s. In 2017 ben ik hier vanuit mijn nieuwe bedrijf Tzolkind gestart. Vanuit de Maya-Tzolkinkalender heb ik verschillende producten ontwikkeld. Met name het Innerlijk Kompas wordt regelmatig bij de begeleiding binnen PUUR ingezet. Het maakt je bewust van je innerlijke waarden en hoe jij stuurman van je eigen leven wordt. Je ontdekt het waarom van de gebeurtenissen in je leven en helpt je te worden zoals je bedoeld bent.

‘Kinderen hebben open en bewuste volwassenen nodig die vanuit een brede visie kijken naar zichzelf en het leven. Vanuit ZIJNSKUNDE informeert ze door middel van gastlessen, lezingen en workshops volwassenen in hun persoonlijke ontwikkeling. Elk mens is bedoeld om PUUR zichzelf te zijn. Dit ontstaat wanneer hoofd, hart, lichaam én ziel verbonden zijn met elkaar. Door het accepteren en transformeren van de schaduwdelen en onverwerkte emoties in jezelf word je een positief rolmodel voor onze kinderen. Door in jezelf te investeren, werk je indirect aan een gelukkige toekomst voor onze kinderen. 

Hier draag ik graag mijn steentje aan bij!

In 2007 heb ik het diploma Basisvorming Opleiding Psychotherapie ECP en Medische Basiskennis gehaald.

In 2010 heb ik bij BGL de 3-jarige Post-HBO opleiding Kinder-en Jeugdtherapie afgerond.

In 2018 ben ik gecertificeerd in Servant Leadership.

Lees hier meer over het door haar ontwikkelde Innerlijk Kompas en Tzolkind.

 

 

A father said to his son: ‘Be careful where you walk. The son responded: ‘You be careful, I walk in your footsteps.’

‘Ook jouw leven biedt je een spiegel van wat zich onbewust binnen in jou afspeelt. Bij de bewustwording hiervan ondersteun ik je vanuit jouw persoonlijk Innerlijk Kompas graag tijdelijk’.