Sandra Bolte-Schutte

Sandra Bolte-Schutte

A father said to his son: ‘Be careful where you walk. The son responded: ‘You be careful, I walk in your footsteps.’

Mijn naam is Sandra Bolte en ik leef vanuit de kernwaarden groei, vrijheid en gelijkwaardigheid. Vanuit mijn werk als leerkracht in het Speciaal (Voortgezet) Onderwijs, de Link (introverte, angstige leerlingen), Ambulante Begeleiding en mijn ervaring als moeder van inmiddels puberzonen, ontdekte ik de puurheid en wijsheid van kinderen. Het is mijn missie dat kinderen en jongeren gehoord en gezien worden vanuit deze kern.

Als Kinder-en Jeugdtherapeut en coach startte ik in 2013 onze praktijk Puur Therapie en Coaching. Naast kinderen begeleid ik volwassenen bij het opheffen van blokkades en het ontdekken van hun potentieel en talenten. Technieken en oefeningen uit ACT (Acceptance and Commitment Therapy), EMDR, EFT, InnerChild en wandelcoaching worden hier o.a. bij ingezet.

In november 2018 ben ik gecertificeerd in Servant Leadership. Persoonlijk leiderschap gaat over het vinden van balans tussen je mentale, fysieke, emotionele èn spirituele intelligentie. Geluk ontstaat wanneer we vanuit gelijkwaardigheid en een nieuwe manier van leiderschap/ouderschap verbinding maken. Voorbij leiding geven vanuit (on)macht begeleid ik in het bieden van gezonde grenzen en kaders waardoor de ander zich veilig en vrij kan ontwikkelen. Als leidinggevende heb je een sleutelrol in het succes dat je in je bedrijf/gezin ervaart. Hoeveel durf jij los te laten? Hoe authentiek mogen anderen zijn? 

Vanaf juni 2019 werk ik als therapeut ook met kinderen en jongeren vanuit de Jeugdwet van verschillende gemeentes. Neem contact op voor meer informatie om te weten of jullie kind of jongere ook van hieruit bekostigd kan worden. 

In 2007 heb ik het diploma Basisvorming Opleiding Psychotherapie ECP en Medische Basiskennis gehaald.
In 2010 heb ik bij BGL de 3-jarige Post-HBO opleiding Kinder-en Jeugdtherapie afgerond.
In 2016 heb ik het Innerlijk Kompas voor volwassenen ontwikkeld en coach ik hen naar hun unieke, authentieke kern waaruit je succesvol je eigen plek inneemt hier op aarde. In 2018 ben ik gecertificeerd in Servant Leadership.