Sandra Bolte-Schutte

Sandra Bolte-Schutte

Sandra heeft een passie voor kinderen. Sandra heeft een passie voor onderwijzen, inspireren en het in de wereld brengen van een nieuw bewustzijn. Een bewust-zijn waaruit ouder en kind samen aan een nieuwe toekomst bouwen. In 2010 heeft zij vanuit de Maya kalender het Ik-kompas ontwikkeld.

 

Sandra is ruim 20 jaar leerkracht in het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Daar heeft ze ontdekt hoe belangrijk het is om in verbinding met je PURE zelf te zijn. ‘Pas wanneer je in verbinding met je oorspronkelijke zelf bent en vanuit zelfvertrouwen je eigen plek inneemt, kun je werkelijk in verbinding met je collega’s en de kinderen uit je klas’ zijn. Naast Rots en Water trainingen, biedt ze sinds 2014 het IK-KOMPAS binnen de begeleiding  aan. Sandra richt zich voornamelijk op de Tzolkin en coaching daarvan en daaruit (zie www.tzolkind.nl). Hierin wordt ze niet vergoed en vraagt ze een lager tarief.

Ze richt zich binnen de coaching en therapie met name op het naar boven halen van je authentieke Zelf. Hierbinnen geeft ze vanuit het IK-KOMPAS coaching en training aan kinderen, ouders en professionals zodat ook zij oude, geconditioneerde gedachten en patronen los kunnen laten. Hulpverleners leert ze hoe ze deze interventie op het spirituele niveau in hun eigen praktijk in kunnen zetten. Haar expertise ligt in het bieden van een spiegel in de ouder-kind relatie, het verwerken van emotionele blokkades en het vanuit aandacht leren leven in het NU.

Het is haar missie om mensen zichzelf te laten zijn. Hierbij hebben kinderen de steun van ouders en volwassenen nodig die bewust hun eigen weg naar binnen zijn gegaan. Die vanuit verbinding met hun pure Zelf hun kinderen voorleven hoe het leven bedoeld is. Sandra inspireert en geeft inzicht in je blinde vlek. Vanuit jouw persoonlijk kompas ontdek je je valkuil en wat je nodig hebt als oplossing om eruit te komen. Je ontdekt welke mogelijkheden in jou wachten om tot bloei te komen!

Sandra houdt van no-nonsense spiritualiteit. Ze is sportief, creatief, gevoelig en veelzijdig onderlegd. Haar levenservaring als moeder van, inmiddels twee puberzonen, en docent in het Voortgezet Speciaal Onderwijs neemt ze mee in haar begeleiding aan ouders en kinderen.

‘Ook jouw leven biedt je een spiegel van wat zich onbewust binnen in jou afspeelt. Bij de bewustwording hiervan ondersteun ik je graag tijdelijk’.

 

In 2007 heb ik het diploma Basisvorming Opleiding Psychotherapie ECP en Medische Basiskennis gehaald.

In 2010 heb ik bij BGL de 3-jarige Post-HBO opleiding Kinder-en Jeugdtherapie afgerond.

En nu is het leven mijn leerschool!

Lees hier meer over het door haar ontwikkelde IK-KOMPAS en Tzolkind.