Workshop Puur Pedagogiek

Als leidinggevende in je klas heb je een bepalende positie in veiligheid en leerklimaat. Deze positie goed vorm geven vanuit je kwaliteiten en compassie met je ‘eigen aardigheden’ is een mooie uitdaging waar je een leven lang in kan leren. Dit is het mooie en tegelijk soms moeilijke van het vak.  Wij ondersteunen je graag om je volgende stap te maken naar meer werkplezier en het innemen van je eigen plek, puur vanuit jezelf.  

In deze workshop maak je kennis met de principes van Servant Leadership (Dienend Leiderschap) maar dan toegesneden op het onderwijs en de opvoeding. Het is onze missie dat kinderen puur, speels en vrij als zichzelf opgroeien.

Hans en Sandra, beide ervaren leerkrachten in het onderwijs, nemen je deze middag mee naar een nieuwe manier van kijken en denken over kinderen. We beginnen met een korte presentatie over de levenshouding die bij Puur Pedagogiek hoort. In een systemische oefening kijken we bij de geïnteresseerden naar het belang van je eigen plek innemen en hoe dit doorwerkt in je klas of team. Alles ontstaat vanuit jezelf, alleen gaat dit vaak onbewust. Deze workshop gaat dieper. We inspireren om het geluk in jezelf te vinden en daar op een nieuwe manier vorm aan te geven. Als vanzelf zullen onze kinderen  de kunst van je afkijken. Vanuit vertrouwen in hun eigen talent gaan zij hun plek in de maatschappij vinden. Onze kinderen vragen om bewuste, positieve rolmodellen. Ze vragen om jou!

Wanneer

Woensdag 3 april 2019, vanaf 15 uur.

Kosten

20 euro (ouders)

25 euro (professionals)

Waar

Onderwijsinspiratie bijeenkomst in Deventer

Opgeven

Mail naar info@puurtherapie.nl

Wij vinden het ook leuk om naar jouw locatie, school, instelling of organisatie te komen. Vraag naar de mogelijkheden.