Reviews

Reviews


M.B. 2018

Ruim een half jaar geleden ben ik bij PUUR therapie uitgekomen, naar aanleiding van een doorverwijzing van mijn fysiotherapeut. Na een prettige intake, kwam ik bij Hans terecht. Ik was in het begin nieuwsgierig wat er uit de therapie zou komen, aangezien ik in het verleden ook meerdere stappen heb ondernomen maar waar ik niet heel veel verder mee kwam.
Ik kwam met het ene ‘probleem’ binnen en middels de gesprekken met Hans ben ik erachter gekomen dat het niet vaak aan dat ene ‘probleem’ ligt, maar dat er veel meer bij komt kijken. Tijdens de gesprekken heb ik gemerkt dat ik mijn ei kwijt kon en dat er veel meer achter het probleem ligt, dan ik zelf doorhad. Ik heb de gesprekken met Hans als zeer prettig en open ervaren en heb daardoor weer stappen in de goede richting gezet.


M.M.  2018

Ik ben via via bij jou terecht gekomen, om beter om te kunnen gaan met mijn claustrofobie. Het tijdsbestek was kort omdat ik een vakantie had geboekt waarbij mijn claustrofobie grote parten zou spelen.
Jou positieve en eerlijke uitleg over de kans van een goed effect hebben mij gelijk het gevoel gegeven dat ik bij jou op de goede plek zou zijn. Ik ben een paar keer bij je geweest en heb er heel veel aan gehad.  Van mijn claustrofobie heb ik nagenoeg geen last gehad. Bovendien heb ik door jou op een meer positieve manier naar mij zelf leren kijken. En voor de toekomst is wat ik geleerd heb iets wat ik met mij meeneem als het even lastig is. Ook als het alleen niet lukt weet ik je te vinden. Ik zal een ieder dan ook jou aanbevelen.
Bedankt voor alles!


I.H.  2018

Ik was al langere tijd bezig met verschillende therapeuten, maar niets hielp echt.
In een laatste poging heb ik Puur gebeld. Hier kon ik bij Hans terecht.
Sinds dien heb ik naar mijn idee maar een paar sessies gehad, maar ik voel me weer goed.
Ook in mijn omgeving valt het mensen op dat ik vrolijker en spontaner ben geworden.
Hans heeft me door een hele moeilijke periode heen geholpen en ik kan hem bij iedereen aanbevelen.


W.S. 2018

Een warm welkom. Geen vooroordelen. Hans wist goed de vragen te stellen om tot de kern te komen. De opdrachten waren zeer toepasselijk en verhelderend.
Ik heb ontzettend veel aan Hans gehad. Als persoon is Hans betrokken, oprecht geïnteresseerd en meelevend.
Hans….. bedankt voor de fijne tijd en voor het feit dat ik altijd welkom ben.


A.B. 2018

Ruim een jaar geleden ben ik bij Hans terecht gekomen omdat ik mijzelf, voor mijn gevoel, kwijt was geraakt.
Hans heeft mij in laten zien wat ik zelf wil, niet mijzelf wegcijferen om het goed te kunnen doen voor een ander. Na een aantal sessies was het voor mij duidelijk dat veel dingen die tegen mij gezegd werden, helemaal niet van mij waren. Zodra ik dit zag, ben ik hier ook afstand van gaan nemen, het “niet meer binnen laten komen”.
Complimenten voor Hans voor zijn rustige manier van benaderen en je het gevoel geven dat je het waard bent!


S.E. 2018
Door een krantenartikel over “de Tzolkind” van Sandra Bolte werd mijn nieuwsgierigheid gewekt en zo bezocht ik even later een open dag van haar praktijk. Sandra bleek een hartelijke vrouw te zijn die met veel kennis en inzicht maar ook met veel passie over haar werk vertelt. Het werd een boeiende middag waarna ook een aantal coachingssessies volgden, omdat ik behoefte had aan meer inzicht in dingen waar ik in mijn leven keer op keer tegenaan loop. Ook volgde ik een aantal sessies bij Hans Bolte. Zowel van Hans als van Sandra kreeg ik inzichten mee
waar ik weer mee verder kan.


B.T. 2018

“Zoekend naar een coach, om handvaten te krijgen voor de omgang met mijn oudste zoon, kwam ik PUUR tegen.
Na een korte mailwisseling was er al snel een eerste afspraak gemaakt met Hans.
Ik heb Hans ervaren als een prettig, open persoon, die goed kan luisteren, waar boosheid en frustratie een plek krijgen, en mij de nodige handvaten in het, vooral loslaten, van mijn kind kon geven.
Ook mijn zoon kwam op een bepaald moment mee. Bij Hans was ik er niet bang voor dat het een “vraag en antwoord spelletje” zou worden. Hans voelt, luistert en heeft de nodige dosis humor. Mooi gevoel voor kinderen en de omgang met hen, niet vastzittend aan een bepaalde methode maar ook de mogelijkheid om op een andere manier te “sparren” heb ik als zeer positief ervaren, ook mijn zoon.”


J.L. maart 2018

Ik ben december 2017 bij Hans terechtgekomen, nadat ik op het werk muurvast was gelopen. Mijn energielevel was -ook thuis- toen op een dieptepunt. Er kwam niets meer uit mijn handen.
In slechts enkele sessies wist Hans dat om te draaien, en nu ga ik weer vol energie naar mijn werk. En ook als ik thuis kom, barst ik nog van de energie.
Met eerlijke feedback, goede oefeningen en oprechte aandacht en wist je dat te bewerkstelligen.
Hans, enorm bedankt! Je bent een warme persoon.
Ik kan je aan iedereen aanbevelen.


E.K. februari 2018

In mei 2017 kwam ik voor het eerst in contact met Puur Therapie, H. Bolte, omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Dit kwam omdat ik muren om mij heen had gebouwd na een heftige periode op mijn werk. Ik moest weer op zoek naar mijzelf en zoeken naar waar ik recht op had. Na meerdere intensieve, soms pittige maar altijd goed begeleide sessie’s kan ik nu zeggen dat ik dichter bij mijzelf ben dan ik ooit was. Ik geef mijzelf de rust en geef mijn grenzen veel duidelijker aan.

Momenteel gaat het erg goed met mij, maar als ik merk dat ik het even lastig heb, schroom ik zeker niet om weer aan te kloppen!

In ieder geval wil ik even laten weten dat Hans Bolte waanzinnig goed is in wat hij doet en ik heb ontzettend veel aan hem gehad.


 E.L. december 2017

Via deze weg wil ik je nogmaals, ‘oprecht’ bedanken voor je waardevolle therapie. Ik heb er heel veel aan gehad!


 M.S. juni 2017

Ik ben een paar keer bij Hans geweest.  Ik heb van Hans weer geleerd dat ik meer mag loslaten….en meer emotie mag laten zien.  Als moeder van 2 hele verschillende kinderen is dat niet altijd makkelijk en wil je soms graag de controle houden over bepaalde zaken….  Loslaten en accepteren dat dingen soms zijn zoals ze zijn… Altijd goed om daar weer meer inzicht in te krijgen en over te spreken.  Ik vond het mooi om te horen dat Hans zelf ook wel tegen opvoedkundige dingen aan loopt en hoe hij hier mee omgaat.

Hans je bent een warm en zacht persoon fijn dat ik je heb leren kennen

Dank je…..

 


 

H.M.  juni 2017

Mijn zoon van tien is bij Sandra begonnen omdat hij meer voor zichzelf op moest komen en hoe om te gaan met sommige situaties. Dit ging heel goed. Tijdens een tussen evaluatie gesprek hebben we met zijn allen besloten om verder te gaan met Hans omdat mijn zoon opgroeit met voornamelijk vrouwen om zich heen. Ook met Hans gingen deze sessies heel goed. We zijn nu klaar en tuurlijk zijn er nog situaties wat minder goed gaat maar dan zijn wij er om hem te helpen want ook wij hebben bruikbare tips gekregen van Hans en Sandra. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden Puur therapie bij iedereen aan.


M.O. april 2017

Gelukkig heeft de therapie mij goed geholpen, nadat ik was gebeten door een zeer grote gevaarlijke hond

Mijn dagelijkse fietstochtje werd opeens wreed verstoord!  Ik durfde niet meer buitenaf te fietsen en de vele nachtmerries en daar was ik behoorlijk van in de war…

Na een aantal gesprekken en bezoeken bij jou, kreeg een ander inzicht om hier mee om te gaan, geleidelijk aan  werd de angst minder en kan ik weer genieten van mijn fietstochtjes, het is nog niet helemaal weg, maar het gaat goed


Stichting Boom Hellendoorn- april 2017

In de organisatieopstelling, waarbij de 5 bestuursleden van BOOM aanwezig waren, heb jij ons laten inzien dat we ons wat minder kunnen laten leiden door de dagelijkse bestuurlijke activiteiten. Jij hebt ons meer bewust gemaakt van het feit dat het goed is, vaker met een “helicopterview” naar zaken te kijken èn ook bezig te zijn met  de signaalfunctie die wij binnen de maatschappij kunnen vervullen.  Een wens die juist door de opstelling uitgekristaliseerd werd en inzicht gaf hoe we ons als bestuur daartoe verhouden en welke stap we daarin kunnen maken.

Hans namens ons allen dank ik je nogmaals voor de prettige sessie.


Rode Kruis Hellendoorn maart 2017

Afgelopen november maakten wij onder andere met PUUR therapie en coaching een fantastische match tijdens Beursvloer Hellendoorn!
Zij een cursus AED/reanimatie …voor twee, wij een organisatie opstelling voor ons bestuur. En zo leerden wij  of we in balans zijn tussen het vrijwilligerswerk en de rest van onze bezigheden, en hoe we onze zoektocht naar bestuurs-uitbreiding gaan voortzetten! En er werd nog eens bevestigd hoe tevreden we zijn met onze fantastische afdeling door de bijdragen van alle vrijwilligers.

Het was ontzettend interessant, waarin Hans en Sandra Bolte ons geweldig gecoached hebben!  Bedankt PUUR! Voor deze mooie ervaring!

 


 

R.S.  dec 2016

Beste Hans,

Ik wil jou via deze weg bedanken voor wat jij betekend hebt voor mij want ik zat behoorlijk in een dip door wat mij is overkomen vorig jaar 1 november 2015.

Ik dacht dat ik het wel alleen kon maar kwam er achter dat sommige problemen niet alleen op te lossen zijn en dat er mensen zijn zoals jij die personen zoals ikzelf een goede hulp kunnen bieden.  Jij hebt mij handvatten en hele goede aanwijzingen gegeven over waar ik  tegenaan liep en vervolgens heb jij mij behandeld met EMDR wat voor mij op dat moment vreemd in de oren klonk maar mij enorm heeft geholpen.

Sinds ik mijn laatste behandeling heb gehad ben ik enorm maar in zeer positieve zin veranderd en gaan mijn gedachten gelukkig weer de goede kant op. [ ik ga wel om de drie a vier maanden terugkomen om het bij te houden]

Ik wil jou dus enorm bedanken met wat jij hebt gedaan met mij en zou de mensen, die een traumatische belevenis hebben meegemaakt, zeker jou aanraden en ook omdat je een fijn mens bent en meen dat recht uit mijn hart.

Nogmaals bedankt Hans.


R.P.- oktober 2016

Als baby en later als 8 jarige jongen heb ik veel meegemaakt op medisch gebied.  Ik begon te merken dat alles wat ik mee heb gemaakt mijn hele dag beïnvloedde. Kon mij moeilijk concentreren en was erg prikkelbaar.  Op advies van meerdere personen ben ik de EMDR therapie bij Hans gaan volgen.  Het is ongelofelijk, ik kan het nog steeds niet begrijpen, wat dat met mij heeft gedaan. Ik kwam erachter dat ik van bepaalde dingen erg veel last had, terwijl ik dat zelf niet eens wist. Na de eerste sessie voelde ik mij al een ander mens. In totaal heb ik er maar drie gehad en dat heeft enorm geholpen.  Echt super wat Hans bereikt heeft.


A.R. – Juni 2016

Na 3 sessies met hypnotherapie (bij iemand anders) had ik het gevoel nog niet helemaal klaar te zijn met mijn verleden. Ik heb contact gezocht met Hans van PUUR. Hij heeft mij geholpen om in te zien dat ik mijn ‘kleine IK’ niet hoef te verstoppen en mijn gevoel hoef weg te drukken. Ik voel me nu zeker van mezelf. Ook heb ik lichamelijk geen last meer van bezoekjes aan mijn moeder door spanning. Mijn schildklier werkt nu beter, ben minder moe, kortom: zit beter in mijn vel. Hans bedankt voor je fijne hulp!

______________________________________________________________________

Rob – mei 2016

Ik kwam bij Hans terecht in verband met nare ervaringen in mijn recente verleden en de nog aanwezige boosheid die mij plaagde. We zijn aan de slag gegaan en heb ontdekt dat ik veel te veel in mijn hoofd zat (ratio) dan dat ik mijn gevoel liet spreken. Ook heb ik bij Hans geleerd om boosheid in stappen aan een ander kenbaar te maken, zodat de boosheid niet explosief naar buiten komt en de ander overdonderd. Meer ook luisteren naar mijn gevoel (intuïtie) en mijn ratio loslaten. Ik zie het als in een foto. Hans was degene die mij wees op de lift die van hoofd naar hart ging.

Heel gaaf ook dat ik in de sessies samen met Hans terug ging naar gevoelens die ik uit mijn verleden heel diep had weggestopt. En dat deze door hypo-therapie weer naar boven zijn gekomen om ze te bespreken en verwerken. Ook dat was een bijzondere ervaring.

Even over Hans:
Ik heb de werkwijze van Hans als zeer plezierig en veilig ervaren. Een fijne, hartelijke en emotionele kerel die zich oprecht inleeft in de persoon die bij hem op sessie komt. We hebben diversen methoden voor behandeling gedaan die ook goed aansluiting hadden bij mijn hulpvraag.

Ik adviseer Hans daarom ook van harte aan.

______________________________________________________________________

M – oktober 2016

Echt heel gaaf.

We hebben een ander kind in huis.

Hij is veel vrolijker en kan overal veel beter over praten. Echt super.

Hartelijk dank voor wat je voor hem (en ons) hebt gedaan.


We hebben veel aan de avond systemische opstellingen gehad!  We vonden het ook bijzonder om te ervaren dat het voelde dat je heel snel een soort band krijgt met mede cursisten. Dit komt ook omdat je toch zaken met elkaar deelt, die je niet met iedereen deelt en dat maakt het allemaal heel bijzonder.

Heidi en Jan


Mocht je zelf ook iets willen zeggen over Puur, zou je dit dan willen mailen? Dit kan naar info@puurtherapie.nl