Tarieven en vergoedingen Puur

Tarieven en vergoedingen Puur

De tarieven die Puur hanteert zijn voor Hans en Sandra hetzelfde. Wel is er het verschil dat we voor Sandra btw in rekening brengen en voor Hans niet. Voor kinderen tot 18 jaar kunt u in aanmerking komen voor vergoeding door de gemeente (we mogen werken voor alle plaatsen in Twente en Salland). Het beste kunt u dan vragen om een doorverwijzing via de huisarts.

Wat betreft vergoeding voor complementaire zorg: de meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk therapeuten die zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH (Nederlandse beroepsvereniging van Hypnotherapeuten). Hans is hierbij aangesloten. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw polis en het aanvullende pakket. U kunt dit voor alle zorgverzekeraars checken: klik hier voor een directe link  (op deze site via alternatieve-geneeswijzen kiezen voor hypnotherapie).  Mocht u contact zoeken met uw zorgverzekeraar; het NBVH nummer is 16035.  AGB-code zorgverlener JL Bolte: 90103203. AGB-code praktijk: 90051197. 

Hans neemt vanaf augustus 2023 tot 2024 een vorm van sabbatical voor Puur.  Hij zal op een laag pitje werken.  Sandra gaat vanaf 2024 alleen nog werken onder Tzolkind.

KvK nr van Puur: 57973385  BTW nr :852816698B01. Overkoepelend is Hans aangesloten bij RBCZ: het nummer is 170682

PUUR hanteert de volgende tarieven per jan 2023: Waarbij voor Hans geldt dat ze mogelijk vergoed worden als het om therapie gaat en geldt vrijstelling van BTW tarief.  Voor Sandra zijn de prijzen inclusief BTW.

 • De sessies therapie alswel coaching kosten € 90,- per uur. Kennismaking/intake kost € 95,- euro per uur. We wijzen hierbij op de algemene voorwaarden die hierbij van toepassing zijn. Deze vindt u onder www.puurtherapie.nl/over puur/algemene voorwaarden en overige info
 • Wordt gekozen voor een zakelijk coachingstraject, dan hanteren we een tarief van € 105 euro ex btw per uur. Als werknemer, werkgever en als zzp `er kan het kosten/belastingtechnisch interessant zijn om zo aan persoonlijke ontwikkeling te werken. Of wel of niet btw moet worden gerekend hangt af van de inhoud van het traject.
 • Alle sessieprijzen zijn per uur. Na 70 minuten wordt per kwartier extra wordt 1/4 extra in rekening gebracht.
 • Kinderen tot 18 jaar kunnen recht hebben op vergoeding via de Jeugdwet; u kunt vragen naar een verwijzing naar Puur bij uw huisarts of bij de gemeente. Ook volwassenen/studenten die dreigen uit te vallen komen soms voor ondersteuning vanuit de WMO in aanmerking. Ook voor deze zorg is zowel Hans als Sandra vanuit Puur geïndiceerd.
 • Eén ouder-kind sessies hebben eveneens een tarief van 115 euro. Voor een gezamenlijke intake hanteren we hetzelfde tarief.
 • Gezinssessies van beide ouders en kind(eren) hebben een tarief van 125 euro, evenals de intake in deze vorm.
 • Oudergesprekken met beide ouders hebben een tarief van 115 euro
 • Intake relatietherapie beide partners €135,– , vervolgafspraken met beide partners €125,–. Individuele sessies vanuit relatietherapie bedragen €95 euro.
 • We bieden de mogelijkheid voor een aangepast tarief 80 euro wanneer u geen recht heeft op vergoeding en minder dan modaal inkomen geniet (minder dan 1700 netto per maand per huishouden).
 • Afmelden uiterst 48 uur van te voren, zo voorkom je dat het gewone tarief in rekening wordt gebracht.
 • De algemene voorwaarden vindt u onder de kop algemene voorwaarden
 • Voor organisaties en onderwijs geldt vanaf voorgesprek/intake € 125,– p/u met een max van 500 € per dagdeel excl reiskosten.
 • Workshop, training en opstelling: tarief in overleg.
 • Voor reiskosten vragen we 0,30 € per kilometer
 • Voor verslaglegging vragen we het sessietarief.

Erkend psychodynamisch therapeut:

keurmerk-psychodynamisch-therapeut-groot                                                    Training Mentale en Fysieke Weerbaarheid in de Zorg - ZelfSterk