Trainingen

Trainingen

Onze trainingen zijn bedoeld voor mensen die hun intuïtie verder willen ontwikkelen. Die een open houding hebben en vanuit zelfreflectie willen groeien. Samen delen is helen. Dit doen we in kleine, persoonlijke groepen of online.

Onze trainingen zijn vernieuwend en dragen bij aan het welzijn van jou. Ze zijn bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn intuitieve vermogens, naar de kern wil gaan en van daaruit verbinden. 

 

Hans start in 2022 met diverse OERIntuïtieve Ontwikkelingstrainingen. Deze training van 8 dagdelen  is een aanrader voor iedereen die minder vanuit zijn hoofd en meer vanuit zijn intuïtie en gevoel wenst te leven.  Er zijn twee soorten trainingen.  Klik op https://www.puurtherapie.nl/ oertrainingintuitieveontwikkeling  en op  https://www.puurtherapie.nl/mannencirkel-oer-puur  

Daarnaast biedt Sandra ook online Hartgedragen Ouderschap cursussen en training aan. Hierin komen hoofd, hart, lichaam èn ziel (vanuit de wijsheid van de Maya’s) samen met de nieuwste ontdekking in de Quantum Wetenschappen. Klik hier om een gratis account op dit digitale platform te maken en download alvast je gratis geschenken (o.a. Gids ‘kinderen met zelfvertrouwen’, Gebruiksaanwijzing voor ouders: ‘Hoe om te gaan met angstig of boos kind’ of het E-book: Een nieuwe kijk op je gezinsleven!)

Liefdevol in verbinding met jezelf

Het leven biedt je een spiegel en helpt je om te groeien in kracht en innerlijke rust. In deze online-cursus ontdek je welke beschermingsmechanismen en overlevingsstrategieën je weerhouden om voluit te leven. Vanuit de wijsheid van de Maya’s ontdek je jouw pure kern.

Liefdevol in verbinding met je kind

Jij en je kind zijn niet toevallig bij elkaar gekomen. In deze online-cursus ontdek je vanuit de wijsheid van de Maya’s wat zijn te leren lessen zijn en hoe zijn levensthema is verbonden met jou.

De beste versie van jezelf

In deze 52-daagse training neemt Sandra je in 3 modules mee naar jeZelf, de relatie met je kind èn het-kind-in-jezelf. Dagelijks ontvang je theorie met een oefening waarmee je in je dagelijks leven leert hoe je van egokramp naar bevrijding komt. Holistische therapie valt in deze training samen met de wijsheid van de Maya’s waardoor je een nieuwe dimensie in jezelf ontdekt en van daaruit op een nieuwe manier in de opvoeding komt te staan.

Leave a comment