Volwassenen

Volwassenen

Het gaat er in het leven om dat je jezelf accepteert. Met al je mooie en minder mooie kanten. Soms ervaar je gewoon dat je niet helemaal gelukkig bent met het leven of met jezelf en dat het anders kan.  Vind je het jezelf waard om in meer harmonie met jezelf en je omgeving te leven? en dat ook nog eens met een gezonde basis van vertrouwen zodat je vooral blij kunt zijn met je leven?  Dan ben je van harte welkom! 

Waarom?

Het mooiste dat je kunt worden is jezelf. Dit bereik je door meer je eigen kracht te ontwikkelen en meer los te komen van aangeleerde patronen. Hierdoor krijg je meer energie, kun je beter je grenzen aangeven, voel je meer zelfvertrouwen of neem je vanuit meer innerlijke rust je eigen plek in. Er is moed voor nodig om alles te accepteren wat er is.  Ook de moeilijke dingen in het leven ervaar je om te groeien. Anders kijken naar jezelf, het grotere geheel, moeilijkheden in de omgang, communicatie, het leven, ziekte en stoornissen is naar ons idee een uitdaging van deze tijd en het grotere geheel.

Wel zijn

In onze sessies staat we stil bij vier pijlers. die van belang zijn voor ons wel zijn. De eerste pijler is het ervaren en je fysieke ontwikkeling. Wat zijn je intenties? Wat zijn je waarden? Ben je met je zintuigen in het hier en nu? Hoe is je bewustzijn van je grenzen en uitstraling? Is je lichaam een innerlijk kompas?
De tweede pijler is het denken ofwel je mentale gesteldheid. Vragen als ben je bewust van gedachtekracht? Mag negatief denken er zijn en of hoe ga je ermee om? Wat zijn je overtuigingen? Wat zou je meer kunnen wensen of waar zou meer geloof in mogen ontstaan om meer moeiteloosheid te bereiken?
De derde pijler is de emotionele ontwikkeling. Hoe ga je om met je emoties? Wat hebben bepaalde emoties en gevoelens je wellicht te vertellen? Wat kan minder en wat kan meer?
De vierde pijler is de spirituele ontwikkeling. Wat geeft jou leven zin? Waar wordt je blij van? Wat kun je wellicht meer loslaten en wat kun je verwelkomen. Wat kan en is meer mogelijk dan je denkt?

We zijn ervaren in:

  • Je staat vaak op `aan` ipv een leven vanuit vertrouwen.
  • Je hebt burn-out klachten
  • Je hebt relatieproblemen
  • Je voelt je gedeprimeerd, eenzaam, gefrustreerd, gestrest of oververmoeid;
  • Je hebt last van hoofdpijn, buikpijn, benauwdheid of andere fysieke klachten;
  • Je ervaart faalangst, onzekerheid of concentratieproblemen, of andere angsten of fobieën;
  • Je wordt té snel boos, je moet vaak huilen of je kropt juist al je emoties op;
  • Je loopt vast op je werk of in relaties met andere mensen;
  • Je ervaart lichamelijke klachten, ziekte.  Dit kan van alles zijn: we hebben goede ervaringen met huidziektes, slikproblemen, diabetes, reumatische klachten, oorsuizen (tinnitus) etc.
  • Je merkt binnen je gezin dat het niet op rolletjes loopt en verlangt naar meer harmonie.

Hoe?

Bij Puur kies je voor Hans of Sandra.

Gestart wordt met een kennismaking, die (leert de ervaring) we direct combineren met een intakegesprek. Daarna volgen een aantal individuele (of relatie)sessies. Beter omgaan met moeilijkheden in het hier en nu staat altijd centraal. Wellicht aangevuld met technieken als hypnotherapie, ACT (acceptatie en commitment), InnerChild, systemisch werk (familie-opstelling), EMDR, NLP, Mindfulness e.a. Elk traject is maatwerk. Jij staat met jouw doel centraal.  Soms zijn 6 sessies al voldoende, soms is een langer traject en meer tijd nodig.

Soms kan een skype of whats app video sessie een uitkomst zijn.

Vragen?

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je gewoon een vraag. Je kunt mailen op info@puurtherapie.nl of bellen met 0548 850993 of 06-24702587 (Hans), 06-42639632 (Sandra)

Kijk onder het kopje nieuws voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn.