Dagtraining Je eigen plek innemen

Vind gezinsgeluk door je eigen plek in te nemen.

‘Hoe kan ik vanuit meer harmonie leven? Hoe voorkom ik strijd in ons gezin? Hoe help ik onze kinderen om puur zichzelf te worden?’ Herken je deze vragen? Dan is deze dag echt iets voor jou!’

Hoe word ik vrijer en zelfstandiger en ben ik minder afhankelijk van het welzijn van anderen om me fijn te voelen? Regelmatig stel je jezelf deze vraag. Binnen je gezin speelt  vaak van alles. Je wilt het graag voor iedereen goed doen maar de zorgen en negatieve energie die de gezinsleden je brengen, doet je meer dan je fijn vindt.

Deze dagtraining is wat voor jou als:

• JE BAALT VAN DE STRIJD DIE JE REGELMATIG MET JE PUBERS VOERT. JE VOELT JE ONZEKER HIEROVER.
• JE PARTNER ZIT NIET LEKKER IN ZIJN VEL. DIT WERKT NEGATIEF DOOR OP JOU. JE UIT JE GEVOELENS ONVOLDOENDE.
• JE BENT MOE EN VIND HET LASTIG OM DE CONTROLE LOS TE LATEN. JE BLIJFT REAGEREN VANUIT DE DRAMADRIEHOEK EN HERKENT JE MET NAME IN DE REDDERSROL.
• JE LEEST VEEL ZELFHULPBOEKEN GERICHT OP PERSOONLIJKE ONTWIKKELING. ONDANKS DAT LUKT HET NIET OM MEER HARMONIE TE VINDEN.
• EN TERWIJL JE WEET DAT GELUK NIET IN EEN GROOT HUIS, PRESTEREN OF EEN SNELLE AUTO GEVONDEN KAN WORDEN, LUKT HET JE NIET OM DIT BINNEN JE GEZIN TE VINDEN.

Toch geloof ik dat het voor jou ook mogelijk is om gezinsgeluk te vinden.
Einstein zei het al: ‘Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt’. De oplossing zit dus in het vinden van een nieuwe manier van denken en kijken. Je hebt het nodig om vanuit een ander perspectief te kijken naar wie je bent en wat je doet.

Op deze dag leer je enkele spelregels die geluk brengen. Je ervaart hoe je jouw eigen unieke plek inneemt en wat je niet langer voor een ander hoeft te dragen.

Je ontdekt hoe je stuurman van je leven wordt en op eigen benen komt te staan. Voorbij de drama’s, het lijden, het aanklagen van anderen of het blijven geloven in je (belemmerende) gedachten, ontdek je hoe je leiderschap over je leven neemt en gezinsgeluk vindt in het NU.

Neem je eigen plek in en straal zoals je bedoeld bent!

Je ontdekt in deze dagtraining:

• De werking van de dramadriehoek en hoe je vanuit de winnaarsdriehoek stuurman van je eigen leven wordt.
• Dat geluk in het NU ligt, verbonden is met het verleden (je ouders en overgrootouders) en effect heeft op de toekomst.
• Welke overtuigingen in jezelf omgezet mogen worden naar helpende overtuigingen, zodat losgelaten kan worden wat niet langer bij je hoort.
• Hoe de emoties die je in het hier en nu ervaart, je de weg wijzen naar de kracht en mogelijkheden in jezelf.
• Hoe jij jouw eigen plek inneemt en zichtbaar wordt.
• Hoe je vanuit deze investering in jezelf je bijdrage levert aan een wereld waarin je kind vanuit meer harmonie en vrijheid opgroeit.

Zo ziet deze dag er uit

We beginnen de dag met een kopje koffie of thee. Na een warm welkom en kort voorstelrondje geeft Sandra theorie en uitleg over het gedachtegoed van deze training. Hierin komen de volgende onderwerpen naar voren:
– Slachtofferschap, aanklagen, redder
– Assertief zijn, kwetsbaarheid tonen, voor jezelf zorgen
– Persoonlijk leiderschap nemen vanuit wat je in het NU voelt
– Systemisch kijken (eenheidsbewustzijn: binnen =buiten)
– Wie ben je & Je eigen plek innemen
Na de lunch gaan we praktisch bezig. Hans begeleid hierin. Je gaat  ervaren wat jouw plek is en laat los wat je niet langer dient.

Voor wie?

Deze dagtraining is voor ouders van thuiswonende kinderen.

INVESTERING

Je investering voor deze dag is 144 euro (incl. BTW)

WAAR

Puur Therapie en Coaching, Beethovenlaan 226, 7442 HH, Nijverdal

Wanneer

In overleg, in elk geval van: 09.30-16.00 uur. Vanaf 9.15 uur ben je welkom en staat de koffie/thee klaar.

Lunch

De koffie, thee en lunch is inbegrepen.

Opgeven

We werken in kleine groepen van 3 tot 5 personen zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Geef je dus snel op want VOL=VOL. Mail naar info@puurtherapie.nl. Geef hierbij duidelijk aan voor welke datum je je opgeeft.