Hartgedragen Ouderschap

Meer luisteren naar je hart en intuitie

Je wilt meer genieten. Minder moeten. Meer moeiteloos leven. Vanuit onze (online) diensten leer je hoe jij de speelsheid, gezondheid en overvloed in je leven terug vindt. Dit brengt geluk!  Constant gaat het erom hoe we kunnen groeien in vertrouwen, genieten en communiceren.  Met de ander en met jezelf. Van hieruit coachen we jou als persoon in al je facetten, relaties en omstangdigheden.  Mensen in hun kracht zetten en meer laten genieten is onze kracht. Hier ligt de specialisatie van Hans: Beter worden!

Hartgedragen ouderschap

Ouderschap gaat over assertief zijn, kwetsbaarheid, goed voor jezelf zorgen, vertrouwen, loslaten, geduld en liefde. De weg gaan van minder strijd en drama naar meer verbinding en harmonie. Vanuit overgave leven. In het NU. Accepteren wat je ervaart en daarmee ‘zijn’. Met speciale aandacht voor de mooie èn de minder mooie gevoelens.  Hier ligt de specialisatie van Sandra

Visie

Steeds meer mensen lopen vast door de hoge druk en verwachtingen van henzelf en de maatschappij. Ze voelen druk om altijd wat te moeten doen, leggen de lat hoog en zijn vervreemd geraakt van wie ze werkelijk zijn.

Door goed voor jezelf te zorgen èn daarbij de ander te zien en te erkennen in wat hij nodig heeft, ontstaat ruimte voor vrijheid, harmonie en geluk.

Voor wie?

Onze diensten zijn voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en  zichzelf wil helen.

Klik hier voor meer informatie over de gezinsgeluk-webinars die maandelijks in 2021 gegeven worden.

Klik hier voor meer informatie over de inspiratiedag Ontspannen Ouderschap in 2021

Klik hier voor meer informatie over de training ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en Mindfulness

Klik hier voor meer informatie over de cursus Hartgedragen Ouderschap

Klik hier voor de online-training ‘De beste versie van jezelf’