Inspiratiedag Ontspannen Ouderschap in 2021

2020….een bijzonder jaar, waarin we behoorlijk uitgedaagd zijn. Kiezen we voor angst of voor vertrouwen? Kiezen we voor spanning of ontspanning? Jij, als ouder van je kind, bent daarin van onschatbare waarde. Jouw kind(eren) voelt feilloos aan hoe het met jou is, ze houden je (onbewust) een spiegel voor met hun gedrag. Een ontspannen ouder is ‘goud waard’ voor het hele gezin.

2021….een nieuwe start….wat gaat dit jaar brengen? Daar heb je zelf veel invloed op. Wil jij weten hoe en wat je hier zelf in kunt doen? Geef jezelf dan de inspiratiedag ‘ontspannen ouderschap in 2021’ cadeau.

Het ochtendgedeelte wordt ingevuld door Sandra Bolte. Sandra geeft uitleg over de werking van je mind en hoe je onbewuste overtuigingen invloed hebben op de werkelijkheid binnen je gezin. Gezinsgeluk ontstaat vanuit de juiste intentie en de juiste doelen. Deze dag geeft jezelf een boost om datgene waar jij naar verlangt te gaan realiseren. In een visualisatie word je meegenomen om vanuit contact met je hart deze beelden op te laten komen.

Na de lunch verzorgt Simone Busscher een klank- en geurbeleving. Je hoeft alleen maar te liggen en te genieten van de klanken en de oliegeuren. Van daaruit creëer jij jouw mood-/visionboard voor 2021. Dit bord met daarop beelden uit tijdschriften, foto’s en teksten die jouw hartsverlangen weergeven, neem je mee naar huis, zodat je telkens weer terug kunt naar jouw intenties voor 2021 en dit werkelijkheid kunt laten worden!

Praktische informatie

Wanneer

zaterdag 16 januari 2021

Waar

‘De Pastorie’, Vriezenveenseweg 2 in Geesteren (ov)

Hoe laat

we starten om 9.30 (inloop vanaf 9.15 uur) en eindigen om 16.00 uur

Jouw investering

€ 109,= (meld je je aan voor 5 december 2021, dan betaal je €89,=)
Voor koffie/thee/chocolade/lunch wordt gezorgd.

Aanmelden

Er is ruimte voor 8 personen, dus wacht niet te lang met aanmelden als je voelt dat dit voor jou is! Mail naar info@simonebusscher.nl of info@puurtherapie.nl