Organisaties

Gezonde organisaties hebben gezonde mensen met een gezonde mindset.  Vertrouwen, verbinding en positiviteit zijn sleutelwoorden van organisaties met toekomst.  Investeren in gezonde werknemers is het beste wat een organisatie kan doen.  Dat kan individueel of op relatie, team of organisatieniveau.  Ons motto: beter worden kan altijd! Graag stemmen we dit samen met u af,  zodat we op maat kunnen inspelen op wensen van uw kant ook.

Door vertrouwen en positiviteit heeft creativiteit ruimte en zo kunnen we groeien naar leven vanuit meer intuitief nivo; je moet steeds minder en mag steeds meer.  

Individueel

Door niet alleen te praten in een stoel, maar door systemisch werk in te zetten, hypnotherapie en de kracht van ontspanning en mindfulness horen we vaak van cliënten dat ze verrassend effect ervaren en weer meer energie krijgen. Ontspanning (en écht weten hoe!) heeft bij zo`n beetje al onze cliënten,  een groot effect op de kwaliteit van hun leven. Beter, vaker en meer ontspannen door het leven gaan is vaak mogelijk.  Je hoofd is minder vol en daardoor zit je beter in je vel, letterlijk en figuurlijk!

Organisaties/Bedrijven

In een goed lopend bedrijf versterken werknemers elkaar, geven we elkaar energie en gaan we met goede zin aan het werk. De neuzen staan dezelfde kant en de sfeer is goed, evenals de kwaliteit en de marges.  Om dit zo te houden is een hele kunst met nieuwe ontwikkelingen en veranderingen waaraan we steeds weer blootgesteld worden.  Juist door hierin te investeren en tijd vrij te maken, voorkomt dat we voornamelijk werken om `alle ballen hoog`te houden ipv om te doen wat echt bij je past en energie geeft.

Wij leveren graag een bijdrage door samen met u te kijken wat er kan gebeuren. Dit kan zijn coaching van individuen, maar ook juist van personen samen.  Een heel team of hele afdeling beter laten functioneren vinden we een mooie uitdaging.  Dit kan juist via onze diverse manieren van teambuilding.

De kracht van plezier maken, ontspannen, mindfulness en goed leren luisteren naar je lichaam is onderdeel van de aanpak.  Ziekteverzuim voorkomen en ieder in zijn kracht is het investeren waard! Be happy, don t worry!

Leave a comment